Registeren voor het deelnemersportaal

Voordat u kunt inloggen op het deelnemersportaal moet u zich registreren. Hiervoor heeft u per post twee brieven ontvangen: één met uw dossiernummer en één met uw toegangscode. Kies hierboven voor ‘Registeren’ en vul de gevraagde gegevens in. Op het doorgegeven e-mailadres ontvangt u vervolgens een e-mail waarmee u uw registratie kunt bevestigen. Heeft u hulp nodig bij de registratie? Neem dan contact met ons op, dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:15 op 085 210 40 95.

Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten? Kies dan hierboven voor ‘Wachtwoord vergeten’ en vul de gevraagde gegevens in. U ontvangt vervolgens een e-mail met een wachtwoord dat u kunt gebruiken om in te loggen. Na het inloggen met het wachtwoord kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord kiezen.

Login vergeten

Bent u uw login vergeten? Neem dan contact met ons op, dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:15 op 085 210 40 95. Wij resetten uw account en u ontvangt van ons per post een nieuwe toegangscode waarmee u zich opnieuw kunt registeren.

Google Authenticator

Om in te loggen moet u een Google Authenticator code invoeren, heeft u geen toegang meer tot de Google Authenticator app? Neem dan contact met ons op, dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:15 op 085 210 40 95.